De specialisten aan het werk

Aanleg door Aquasfeer

Het aanleggen van een zwembad vraagt om deskundigheid en vaardigheid. Het is dan ook logisch dat je bij de aanleg van je nieuwe zwembad vertrouwt op de ervaring van een professionele zwembadbouwer. Bij Aquasfeer hebben we alles in huis om de complete aanleg van je zwembad te regisseren en uit te voeren. We volgen daarvoor een duidelijk en bewezen proces dat bestaat uit een aantal afgebakende fases.

Samen bouwen?
Het geeft een voldaan gevoel om in je zelfgebouwde zwembad te zwemmen.
De 7 modules
Dankzij onze duidelijk afgebakende 7 bouwmodules is het mogelijk om je zwembad helemaal of deels zelf te bouwen.
Plan een afspraak
Meer weten over de aanleg van je eigen zwembad?

Het ontwerp

Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk te weten wat je precieze wensen en eisen zijn. Onze adviseurs zijn goed in staat om aan de hand van een inventarisatie een ontwerpvoorstel te presenteren. Hierbij wordt de afmeting en vorm van het bad bepaalt, wordt een voorstel gedaan over de bouwwijze en afwerking én wordt een toelichting gegeven over de installaties die wordt toegepast. Natuurlijk rekening houdend met het aangegeven budget.

Voorbereiding en planning

Nadat het ontwerpvoorstel is goedgekeurd, worden de uitvoeringswerkzaamheden ingepland. Ook dit wordt in nauw overleg afgestemd met je wensen als opdrachtgever.

Bouwuitvoering

De realisatie vindt plaats volgens onze vastomlijnde bouwmodules. Deze 7 modules omvatten het complete bouwproject, van betonvloer tot eindafwerking.

Opstart en eindcontrole

Het leukste moment is aangebroken. Het zwembad is gereed om in gebruik te nemen. Maar niet nadat onze montagespecialisten een eindcontrole hebben uitgevoerd. Zwemmen maar!

Interesse?

Wil jij ook genieten van de luxe van een eigen zwembad in je tuin?