Een eigen zwembad. Ook voor jou.
Zwembaden

Een eigen zwembad. Een droom die allang niet meer onbereikbaar is. Bij Aquasfeer vinden we dat iedereen zou moeten kunnen genieten van een eigen zwembad. Daarom bieden wij zwembaden aan voor elk budget. Dat kunnen we doen omdat we de nieuwste toepassingen en technieken gebruiken om het bouwen van een zwembad slimmer, sneller én voordeliger te maken.

Denk je na over een zwembad? Kom dan eens langs en laat je adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en het vakmanschap realiseren wij graag jouw zwembad-droom.

Aanleg door Aquasfeer
Het aanleggen van een zwembad vraagt om deskundigheid en vaardigheid. Het is dan ook logisch dat je bij de aanleg van je nieuwe zwembad vertrouwt op de ervaring van een professionele zwembadbouwer.
Samen bouwen
Wij maken vaak mee dat klanten de wens hebben om zelf hun zwembad te bouwen. Een mooie gedachte. Want het geeft een voldaan gevoel om in je zelfgebouwde zwembad te zwemmen en anderen plezier te zien hebben in het zwembad dat je zelf hebt gerealiseerd.
De 7 bouwmodules
Bij Aquasfeer maken we het met regelmaat mee dat klanten de wens hebben om hun zwembad zelf te bouwen, of een deel ervan. Ook dat kan. Dankzij onze duidelijk afgebakende 7 bouwmodules is het mogelijk om je zwembad helemaal of deels zelf te bouwen.
Je eigen zwembad bouwen?
Doe hier je inspiratie op!
Interesse?
Plan vrijblijvend een bezoek in onze showroom en laat je informeren
Menu