Samen bouwen geeft voldoening

Samen bouwen

Wij maken vaak mee dat klanten de wens hebben om zelf hun zwembad te bouwen. Een mooie gedachte. Want het geeft een voldaan gevoel om in je zelfgebouwde zwembad te zwemmen en anderen plezier te zien hebben in het zwembad dat je zelf hebt gerealiseerd.

Vanzelfsprekend is het een pré als je beschikt over technisch inzicht, een stel rechterhanden én een aantal handige mensen die tijdens de bouw kunnen bijspringen.

Toch weten wij ook dat het in de praktijk vaak anders gaat. Want hoeveel enthousiasme ook aanwezig is, tijdens de bouw treden nog wel eens situaties op waarvoor alleen enthousiasme niet de oplossing is.

Wellicht is het een geruststelling dat je ook tijdens de bouw, altijd kunt terugvallen op de adviezen en de hulp van de Aquasfeer professionals.

Tijdens de eerste kennismaking en de voorbereiding, ontstaat veelal een goed beeld in welke mate het realistisch is om het zwembad helemaal zelf te bouwen of om bepaalde modules door Aquasfeer te laten uitvoeren.

Dankzij onze zeven vast afgebakende bouwmodules kunnen we in het vooroverleg een realistische inschatting maken welke modules je als zelfbouwer wilt uitvoeren en voor welke modules wij de uitvoering zullen doen.

Dat geeft rust, duidelijkheid en zekerheid.

Interesse?

Wil jij ook genieten van de luxe van een eigen zwembad in je tuin?

Menu