Over ons

Onze belofte

Een vakantiegevoel thuis? De overtreffende trap van wellness? Een speelparadijs voor de kinderen? Er zijn vele redenen te bedenken waarom een zwembad of spa een droom is voor velen. Bij Aquasfeer kennen we ze allemaal.
Wat we inmiddels ook weten, is dat wanneer je de keuze maakt voor aanleg van een zwembad of spa, het bouwproces net zo plezierig hoort te zijn. Van ontwerp tot aanleg en van installatie tot onderhoud.
Onze zwembadprofessionals weten dat als geen ander. Vanuit die overtuiging hebben we een heldere belofte.
Aquasfeer. Eindeloos genieten van je eigen zwembad.

Een korte terugblik

Het is inmiddels alweer meer dan twintig jaar geleden als Jos van Uden besluit om zijn ervaring en ideeën over zwembadbouw aan te bieden als zelfstandig ondernemer. De start van Aquasfeer. Een besluit waarvan hij geen dag spijt heeft gehad. Want al snel weet Aquasfeer klanten uit de verre omgeving te trekken en wordt de basis gelegd voor een gestage groei.

De unieke formule van Aquasfeer bestaat uit het feit dat klanten voor aanleg van hun zwembad kunnen kiezen voor twee opties. Enerzijds is er de mogelijkheid om te kiezen voor complete ontzorging en wordt het zwembad, inclusief installatie, compleet aangelegd door de ervaren bouwers van Aquasfeer. De andere mogelijkheid betekent dat een klant het zwembad zelf – of delen ervan – zelf gaat aanleggen, in samenwerking en overleg met Aquasfeer.

In de Aquasfeer showroom zijn dan ook niet alleen kant en klare zwembaden te zien, maar worden ook elementen en onderdelen getoond, die nodig zijn voor de bouw van een zwembad.

Aquasfeer vandaag de dag

Sinds de oprichting is Aquasfeer uitgegroeid tot een gerenommeerde zwembadbouwer die actief is in heel Nederland en de grensstreek van België. Naast de aanleg van buitenzwembaden, binnenzwembaden en spa’s, heeft Aquasfeer zich ook ontwikkeld tot adviseur en aanbieder van materialen en installaties voor zelfbouwers.

Elk jaar opnieuw worden tientallen nieuwe zwembaden aangelegd en wordt onderhoud en service geboden aan de vele klanten die al jarenlang vertrouwen op de ervaring en professionaliteit van Aquasfeer.

Showroom met advies op maat

De keuze voor een zwembad of spa is er één waar je niet al te lichtzinnig over doet. Je wilt je goed voorbereiden. Dan is het prettig om goed advies te krijgen van experts die weten waarover ze praten. Experts die de ervaring hebben, die weten wat de voordelen én nadelen van bepaalde oplossingen zijn in de praktijk. En niet alleen de eerste maanden na aanleg, maar ook na jarenlang intensief gebruik.

Die unieke combinatie van ervaring en advies komt samen in de showroom van Aquasfeer. Daar laten we zien welke keuzes te maken zijn bij de bouw en aanleg van je zwembad of spa. Welke bouwmaterialen in te zetten zijn. Op welke wijze een technische installatie bijdraagt aan schoon zwemwater, met een comfortabele watertemperatuur. En hoe bepaalde voorzieningen en services kunnen bijdragen aan jarenlang zwemplezier.

Een trots team van professionals

Om onze belofte te kunnen waarmaken, vertrouwen we op een geweldig team van vakmensen en professionals. Voor de bouw, bij het installeren van filtratiesystemen en pompen, voor service en montage, en ook onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor advies, service en de administratie.

Binnenkort stellen we ons aan je voor!

Menu