Kwaliteit is alles
Techniek

Het plezier dat je hebt aan je zwembad wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van je zwemwater. Dat begint met de watertemperatuur en de keuze voor zwembadverwarming.

Maar ook de wijze waarop je waterkwaliteit op orde blijft, is van belang. Niet hetgeen waar je als eerste aan denkt bij de overweging voor een zwembad. Uit ervaring weten wij echter dat ook dit een onderwerp is wat aandacht vraagt. Want of het nu gaat om een relatief eenvoudige filterinstallatie met pomp en zandfiltersysteem of een uitgebreide volledige geautomatiseerde waterbehandeling, het is goed om te overdenken hoeveel tijd je uiteindelijk wilt besteden om je zwemwater op kwaliteit te houden.

Bij Aquasfeer besteden we, al tijdens het bespreken van je wensen, de keuzemogelijkheden voor een zwembadverwarming en/of filter- en waterbehandeling-installatie. Daarbij zoeken we naar de optimale balans tussen wensen, tijd en budget. Eén ding is zeker; hoe moderner en uitgebreider de installaties, hoe groter het comfort, hoe minder het werk en hoe groter het zwemplezier.

Direct naar...
Interesse?

Plan vrijblijvend een bezoek in onze showroom en laat u informeren.