Mooi & veilig
Zomer afdekkingen

Een lamellenafdekking is wellicht de mooiste manier om het zwembad mooi, veilig en automatisch af te dekken. Het is een volledig geautomatiseerde afdekking die het zwembad met één druk op de knop open of dicht maakt. Lamellen, verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, maken je zwembad helemaal af!

Bovengronds of ingebouwd

Lamellen (of rolluiken) kunnen op twee manieren in een zwembad worden geïnstalleerd. Er kan gekozen worden voor een bovengronds roldek, of een ingebouwd roldek. Bij een bovengronds roldek wordt het complete lamellensysteem op de rand van het zwembad gemonteerd. Bij een ingebouwd systeem wordt de afdekking in de structuur van het zwembad gebouwd. Een bovengronds roldek is wat makkelijker te monteren (vaak ook iets goedkoper). Een ingebouwd systeem is wellicht de mooiste manier.

Verwarmend of onverwarmd

In 95% van de gevallen verkopen wij bij Aquasfeer polycarbonaat solar lamellen. Solar lamellen zijn zwembad lamellen die de zon gebruiken om het zwembad te verwarmen. Deze lamellen hebben vaak een zwarte onderkant en een transparante bovenlaag die de warmte afgeeft aan het water. Voor binnenzwembaden, of zwembaden waarbij verwarming geen issue is, kan er gekozen worden voor normale PVC lamellen.

PVC of Polycarbonaat

Lamellen zijn gemaakt van PVC of Polycarbonaat. Polycarbonaat is een stuk harder dan PVC en heeft een langere levensduur. Daarnaast hebben polycarbonaat lamellen speciale mogelijkheden op het gebied van condensvorming en algvorming. Nieuw in ons assortiment de extreem harde en in hoge mate hagelbestendige polycarbonaat TRI extrusie Solar lamellen.

Zomerzeil

Wil je een zwembad op een betaalbare manier afdekken? Dan is een zomerzeil te overwegen. Een zomerzeil is een isolerend noppenzeil dat over het zwembad getrokken kan worden. De noppen van het zomerzeil zorgen voor de isolatie van het zwembad. Een zomerzeil kan gemaakt worden in iedere afmeting, vorm en in verschillende kleuren en materialen.

Direct naar...
Interesse?

Wil jij ook genieten van de luxe van een eigen zwembad in je tuin?

Menu