Optimaal plezier
Zwembadrobot

De meeste zwembaden zijn in de zomer afgedekt met lamellen of een zomerzeil. Met een dergelijke afdekking wordt weliswaar een hoop vuil opgevangen, maar er zal toch nog altijd blad, zand en overig vuil in je zwembad terecht komen. Een zwembad ontdoen van dit bodemvuil neemt een hoop tijd in beslag en voorkomt niet dat enkele dagen later het bad weer vol kan liggen.

Zwembadrobots zijn enorm populair. Ze nemen namelijk een hoop onderhoud uit handen. Een goede zwembadrobot maakt zowel de gehele bodem als de wanden schoon in een paar uurtjes, zonder enige moeite.

Wanneer je kiest tussen de beschikbare robots heeft u verschillende opties. Zo zijn er robots met 2 of zelfs 3 borstels, hebben sommige robots een afstandsbediening om wat kleine plekjes handmatig schoon te maken en zijn er robots met een filter-cardridge in plaats van filterzak.

Voor een goed advies ben je van harte welkom. We kunnen de eigenschappen van verschillende zwembadrobots aan de hand van een demo laten zien.

Dolphin

De Dolphin zwembadrobots zijn de beste in hun soort. Voor het reinigen van zowel bodem en/of wand. Uitgevoerd met verschillende schoonmaakprogramma’s en een handige afstandbediening. Dankzij onze ervaring weten we dat Dolphin Zenit zwembadrobots weinig onderhoud kennen en hun taak goed uitvoeren. De Dolphin Zenit zwembadrobot is zowel geschikt voor zwembaden als voor zwemvijvers.

Zodiac

Zodiac zwembadrobots staan bekend om hun goede kwaliteit en uitstekende schoonmaakprestaties. Dankzij de krachtige motoren en slimme techniek, zijn Zodiac zwembadrobots prima in te zetten voor grotere zwembaden. Dankzij een variatie aan schoonmaakprogramma’s en een gemakkelijke afstandbediening blijft je zwembad het hele zwemseizoen door schoon.

Interesse?

Wil jij ook genieten van de luxe van een eigen zwembad in je tuin?

Menu