Accessoires

Een zwembad geeft je veel plezier. En om dat optimale plezier te behouden kun je ervoor zorgen dat je voor het onderhoud gebruik maakt van handige zwembadaccessoires, zoals een zwembadrobot voor de verwijdering van vuil en stof. Dat maakt het onderhoud een stuk gemakkelijker.

Zwembadrobot

De meeste zwembaden zijn in de zomer afgedekt met lamellen of een zomerzeil. Met een dergelijke afdekking wordt weliswaar een hoop vuil opgevangen, maar er zal toch nog altijd blad, zand en overig vuil in je zwembad terecht komen. Een zwembad ontdoen van dit bodemvuil neemt een hoop tijd in beslag en voorkomt niet dat enkele dagen later het bad weer vol kan liggen.

Met een zwembadrobot wordt het reinigen een fluitje van een cent. Zet de robot in het zwembad en met een druk op de knop worden vloer en wanden gereinigd.

Dolphin zwembadrobots

De Dolphin zwembadrobots zijn de beste in hun soort. Voor het reinigen van zowel bodem als wand.

Zodiac zwembadrobots

Zodiac zwembadrobots staan bekend om hun goede kwaliteit en uitstekende schoonmaakprestaties.

Buitendouches

Een buitendouche is niet alleen een lust voor het oog. Het is ook een praktische manier om vuil uit je zwembad te houden. Denk maar eens aan kinderen die door de tuin rennen en daarna weer in het zwembad springen.

Interesse?

Wil jij ook genieten van de luxe van een eigen zwembad in je tuin?

Menu